Takaisin

Kysely Harvinaiset-verkoston toiminnasta

Tietokoneen näppäimistö, jossa on hymynaama-ikoni.

Auta meitä kehittämään toimintaamme ja vastaa lyhyeen kyselyyn!

Kartoitamme kaikille avoimella sähköisellä kyselyllä Harvinaiset-verkoston tiedotuskanavien tunnettuutta sekä yleisiä näkemyksiä verkoston toiminnasta. Vastaa lyhyeen kyselyyn nimettömästi tämän linkin kautta 12.3.2017 mennessä ja auta meitä kehittämään verkoston toimintaa.

Voit levittää tietoa kyselystä myös muille harvinaisaiheista kiinnostuneille. Kiitos!Uutiset

Uutinen
Koronarokotusjärjestys ja harvinaissairaudet

Koronarokotukset ovat laajentuneet ammattinsa vuoksi rokotesuojaa tarvitsevista sekä ikääntyneistä henkilöihin, joilla on vakavalle koronataudille altistavia perussairauksia. Harvinaissairaiden osalta ei ole olemassa yleistä riskiluokitusta, rokotejärjestys perustuu väestötason lääketieteelliseen riskiarvioon.

Uutinen
Harvinaiset mukana Fysioterapia ja Toimintaterapia 2021 -tapahtumassa

Kuntoutusalan ammattilaisille ja opiskelijoille suunnattu Fysioterapia ja Toimintaterapia 2021 -tapahtuma järjestetään verkossa 18.-19.3. Koulutuspäivien teemana on kipu. Harvinaiset-verkosto osallistuu tapahtumaan omalla esittelyosastolla.

Uutinen
Vetoomus toisiolain muuttamiseksi

Suomen kaikki yliopistosairaalat ovat laatineet yhteisen vetoomuksen eduskunnalle toisiolain muuttamiseksi, koska laki on nykymuodossaan ristiriidassa muiden Euroopan maiden käytäntöjen kanssa. Myös Harvinaiset-verkosto on jättänyt asiaan oman, yliopistosairaaloiden vetoomusta tukevan kannanottonsa.

Katso lisää uutisia