Harvinaismessut 2021

Harvinaiset-verkosto järjesti ensimmäiset virtuaaliset Harvinaismessut kolmipäiväisenä tapahtumana 26.–28.2.2021. Tapahtuma oli maksuton ja siihen oli mahdollisuus osallistua itselle sopivana ajankohtana koko tapahtumaa seuraavan viikon.

Virtuaaliset Harvinaismessut 26.–28.2.2021

Vuoden 2021 kansainvälistä harvinaisten sairauksien päivää vietettiin Suomessa kolmipäiväisillä virtuaalisilla Harvinaismessuilla, jotka tarjosivat mahdollisuuden päästä tutustumaan erilaisten yhdistyksen ja järjestöjen harvinaistoimintaan sekä kuulemaan eturivin asiantuntijoita ja osallistumaan yhteiseen harvinaiskeskusteluun ihan kotisohvalta käsin!

Harvinaismessuilla tuhti kattaus

Harvinaiset-verkoston järjestämien Harvinaismessujen ohjelmassa oli muun muassa teemoitettuja asiantuntijaluentoja yliopistosairaaloiden harvinaissairauksien yksiköiltä, paneelikeskusteluja, kokemustarinoita sekä tietoa harvinaiskentän ajankohtaisista aiheista. Maksuttomilla ja kaikille avoimilla messuilla toimintaansa esitteli lähes 70 harvinaiskentän toimijaa, muun muassa kaikki yliopistosairaaloiden harvinaissairauksien yksiköt. Lisäksi messuilla pääsi tutustumaan virtuaalisairaala Terveyskylän eri taloihin, biopankkeihin ja tietenkin kymmenien harvinaisyhdistyksien ja järjestöjen toimintaan. Myös lapsille oli omaa ohjelmaa.

Kiitos kaikille ensimmäisille virtuaalisille Harvinaismessuille osallistuneille!