Harvinaismessut 2021

Harvinaiset-verkosto järjestää virtuaaliset Harvinaismessut kolmipäiväisenä tapahtumana 26.–28.2.2021. Tapahtuma on maksuton ja siihen voi osallistua itselle sopivana ajankohtana. Messujen anti on verkossa vierailtavissa 7.3. saakka.

Virtuaaliset Harvinaismessut 26.–28.2.2021

Vuoden 2021 kansainvälistä harvinaisten sairauksien päivää vietetään Suomessa kolmipäiväisillä virtuaalisilla Harvinaismessuilla, joiden anti on vierailtavissa verkossa koko tapahtumaa seuraavan viikon. Nyt on siis ainutlaatuinen mahdollisuus päästä tutustumaan erilaisten yhdistyksen ja järjestöjen harvinaistoimintaan sekä kuulemaan eturivin asiantuntijoita ja osallistumaan yhteiseen harvinaiskeskusteluun ihan kotisohvalta käsin!

Harvinaismessuilla kohtaavat kaikki

Harvinaiset-verkoston järjestämien Harvinaismessujen ohjelmassa on muun muassa teemoitettuja asiantuntijaluentoja yliopistosairaaloiden harvinaissairauksien yksiköiltä, paneelikeskusteluja, kokemustarinoita sekä tietoa harvinaiskentän ajankohtaisista aiheista. Messuilla toimintaansa esittelee lähes 70 harvinaiskentän toimijaa, muun muassa kaikki yliopistosairaaloiden harvinaissairauksien yksiköt. Lisäksi messuilla pääsee tutustumaan virtuaalisairaala Terveyskylän eri taloihin, biopankkeihin ja tietenkin kymmenien harvinaisyhdistyksien ja järjestöjen toimintaan. Myös lapsille on omaa ohjelmaa. Harvinaismessut ovat maksuttomat ja kaikille avoimet.

Harvinaismessujen ohjelma

Messujen esittelypisteet ja esityslavoilla oleva, ennalta tallennettu ohjelma on vierailtavissa koko tapahtuman ajan. Varsinainen messuohjelma toteutetaan suorana lähetyksenä perjantaina 26.2. klo 18–19.30 ja lauantaina 27.2. klo 14–16 sekä sunnuntaina 28.2. klo 12–17. Tutustu Harvinaismessujen ohjelmaan.

Harvinaismessuille saapuminen

Harvinaismessut avataan kävijöille perjantaina 26.2. ja messujen esittelypisteet ja ohjelma ovat katsottavissa 7.3. saakka. Harvinaismessut ovat kaikille avoimet ja maksuttomat mutta edellyttävät rekisteröitymistä messualustalle. Tunnukset voit luoda jo ennen tapahtumaa. Tarkempia ohjeita löydät Harvinaismessujen tapahtumasivulta. Rekisteröidyttyäsi saat sähköpostiisi aktivointilinkin, jolla pääset viimeistelemään rekisteröitymisesi. Alla olevasta painikkeesta pääset suoraan rekisteröitymään.

Huomioithan, että itse tapahtuma avautuu messuvierailijoille perjantaina 26.2. klo 16.00 ja ohjelma alkaa klo 18.00.

Tervetuloa mukaan ensimmäisille virtuaalisille Harvinaismessuille!